top of page

ADVIES ON THE SPOT 

Ben je nog blij met je huidige meubels, maar ben je wel toe aan een nieuwe indeling of een nieuwe kleur op de muur? Of ben je nog op zoek naar de invulling van die lege hoek in je woning, maar weet je niet goed hoe alles goed tot zijn recht kan komen? Wellicht is een "Advies on the spot" dan geschikt voor jou. Hierbij kom ik gedurende twee uur bij jou thuis langs voor een interieuradvies aan huis. 

WERKWIJZE

Deze twee uur zijn volledig naar eigen wens in te vullen en je kunt zelf aangeven waar je graag met mij naar wilt kijken. Van tevoren vraag ik om een video of een aantal foto's van de woning met een toelichting zodat ik de situatie alvast kan bekijken en beoordelen. Naar aanleiding van jouw verhaal en beelden, neem ik verschillende kleur en materiaalstalen mee naar onze afspraak zodat we deze tijd zo effectief mogelijk kunnen besteden.

 

Na deze twee uur ontvang je van mij een volledig overzicht met alle punten die we hebben besproken en heb je genoeg nieuwe inspiratie en informatie om direct zelf aan de slag te gaan! 

Weet je niet goed of een "Advies on the spot" geschikt is voor jou? Hieronder vind je een aantal voorbeelden die we met elkaar kunnen bespreken tijdens dit interieuradvies aan huis;

  • Advies over een nieuwe indeling

  • Meubel suggesties

  • Maatwerk ideeën

  • Lichtplan

  • Kleuradvies

  • Advies voor de raambekleding

  • Styling tips

KOSTEN

Een "Advies on the spot" kost €365,- incl. btw*. Hiervoor krijg je een 2 uur durend advies aan huis inclusief een uitgebreid overzicht van alle punten die we met elkaar hebben besproken.

*Bovengenoemde kosten zijn exclusief reiskosten van €0,23 per km

Interieuradvies aan huis

"Al een tijdje voelde ons huis niet als een knus en warm huis. Veel kille kleuren. Vervolgens ben ik via internet op zoek gegaan naar interieur advies. Ik kwam al snel op de website van Sofie terecht. Ik stuurde haar een mailtje en al snel kreeg ik reactie. Sofie was al gelijk enthousiast via de mail. Al snel plande we een afspraak. Sofie kwam bij ons thuis en had haar huiswerk al goed gedaan. Samen liepen we door t huis. Ik kon al mijn vragen stellen aan haar, niets was te veel. Zij luistert goed naar je wensen maar komt zelf ook met goede ideeën. Ook is ze eerlijk wanneer zij denkt dat kleuren niet bij elkaar passen of materialen.

 

Mochten we weer interieur advies nodig hebben, dan zou ik zeker weer gaan voor Sofie! Ik zou haar aan iedereen adviseren."
 

Fam. Schlagwein

bottom of page