top of page

TARIEVEN

Hieronder kun je een overzicht vinden van de tarieven per interieuradvies. Kijk voor meer informatie over de inhoud van de adviezen en de werkwijze bij "Aanbod & Werkwijze".

TARIEF COMPLEET INTERIEURADVIES

Ga je verhuizen of verbouwen? Of vind je het moeilijk om een mogelijk eindresultaat voor ogen te zien? Bij deze adviesvorm krijg je de mogelijkheid om als het ware door je nieuwe interieur te lopen door de fotorealistische beelden die ik voor je kan maken. Het complete plaatje zal voor je verzorgd worden zodat je straks alleen nog maar de producten in je winkelmandje hoeft te slepen.

Het is moeilijk om van tevoren een vaste prijs vast te stellen voor een compleet interieuradvies. Na een eerste vrijblijvende intake maak ik aan de hand van jouw wensen en het aantal ruimtes die ontworpen moeten worden een op maat gemaakte offerte. Om je toch een beetje een beeld  te geven van de mogelijke kosten kun je rekening houden met een vanaf prijs van €2499,- incl. btw*. Deze prijs is gebaseerd op een woonkamer met aangrenzende keuken en eethoek met een oppervlakte van ongeveer 55 vierkante meter. 

 

TARIEF ADVIES ON THE SPOT 

Ben je nog blij met je huidige meubels, maar ben je wel toe aan een nieuwe indeling of een nieuwe kleur op de muur? Of ben je nog op zoek naar de invulling van die lege en saaie hoek in je woning, maar weet je niet goed hoe alles goed tot zijn recht kan komen? Wellicht is een "Advies on the spot" dan geschikt voor jou. Hierbij kom ik gedurende twee uur bij jou thuis langs om al jouw interieurvragen direct te behandelen

Een "Advies on the spot" kost €365,- incl.btw*. Hiervoor krijg je een 2 uur durend advies bij jou thuis inclusief een uitgebreid overzicht van alle punten die we met elkaar hebben besproken.

TARIEF MAATWERK ADVIES 
 

Maatwerk is een unieke en persoonlijke manier om je interieur een upgrade te geven. Het kan dat ene ongebruikte hoekje een nieuwe functie geven of het creëert een optimale opberg oplossing in een kleine ruimte. Wanneer je kiest voor maatwerk, dan kies je ook voor kwaliteit. Een meubel dat tot in de puntjes speciaal voor jou en je woning is ontworpen en gerealiseerd wordt door een vakman.

De kosten voor een maatwerk advies hangen altijd af van de grootte van het meubel, maar starten altijd bij een bedrag van €425,- incl. BTW*. 

TARIEF ADVIES OP MAAT

Uiteraard kan het voorkomen dat zowel het complete interieuradvies als 'Advies on the spot' niet helemaal bij jouw huidige situatie past. Mocht dit het geval zijn dan kunnen we jouw specifieke situatie en wensen bespreken tijdens een kennismakingsgesprek en ontvang je van mij een offerte op maat. Hierbij kun je denken aan interieuradvies voor een kantoor of publieke ruimte of juist hulp bij de uitvoering van een ontvangen advies.

*Bovengenoemde prijzen zijn exclusief €0,23 reiskosten per km

Tarieven Interieurontwerp Sofie Kienhuis
bottom of page