top of page

TARIEVEN

Advies on the spot

Kun jij hulp gebruiken bij het kiezen van een nieuwe verfkleur of wil je misschien advies bij het aanschaffen van nieuwe meubels en accessoires? Bij 'Advies on the spot' kom ik gedurende twee uur bij jou thuis langs om al jouw vragen en knelpunten direct te behandelen. Ik neem verschillende kleur en materiaalstalen mee zodat we deze tijd zo effectief mogelijk kunnen besteden. Na deze twee uur ontvang je van mij een overzicht met alles wat we hebben besproken en heb je genoeg nieuwe inspiratie en informatie om direct zelf aan de slag te gaan!

Advies on the spot €365,- incl.btw*

Compleet Interieuradvies

Ga je verhuizen of verbouwen? Of vind je het moeilijk om een mogelijk eindresultaat voor ogen te zien? Bij dit pakket krijg je de mogelijkheid om als het ware door je nieuwe interieur te lopen door de fotorealistische renders die ik voor je kan maken. Het complete plaatje zal voor je verzorgd worden zodat je straks alleen nog maar de producten in je winkelmandje hoeft te slepen.

Bij een compleet interieuradvies krijg je het volgende;

 • Een vrijblijvend online kennismakingsgesprek 

 • Uitgebreide intake op locatie na akkoord op de offerte

 • Persoonlijk Pinterestbord waar wij samen toegang toe hebben 

 • Moodboard(s) met een duidelijke sfeerimpressie

 • Indelingsvoorstel(len) met een nieuwe indeling van de ruimte

 • Digitale tussenpresentatie om het moodboard te bespreken en de indeling te bepalen voordat deze definitief worden gemaakt 

 • Lichtadvies met product suggesties

 • Meubelplan met product suggesties 

 • Wandenplan voor de schilder en/of behanger

 • Kleur- en materiaal advies met de daarbij behorende stalen

 • Diverse fotorealistische renders van het eindontwerp 

 • Het eindontwerp zowel digitaal als in boekvorm op papier gepresenteerd op locatie met de daarbij behorende stalen 

 

Omdat elke situatie en woning anders is qua grootte en wensen kan deze prijs niet van tevoren worden vastgesteld. Na het eerste kennismakingsgesprek zal je een vrijblijvende offerte op maat ontvangen met daarin de prijs voor de te verwachtte werkzaamheden. Om een indicatie te geven van de kosten kun je rekening houden met een vanaf prijs van €2499,- incl.btw*. 

Maatwerk

Maatwerk is een unieke en persoonlijke manier om je interieur een upgrade te geven. Het kan dat ene ongebruikte hoekje een nieuwe functie geven of het creëert een optimale opberg oplossing in een kleine ruimte. Wanneer je kiest voor maatwerk, dan kies je ook voor kwaliteit. Een meubel dat tot in de puntjes speciaal voor jou en je woning is ontworpen en gerealiseerd wordt door een vakman.

Op basis van jouw wensen kan ik een 3D ontwerp maken van de gewenste maatwerkoplossing inclusief technische tekeningen. Dit document kun je vervolgens naar een meubelmaker meenemen of ik kan een vrijblijvende offerte voor je aanvragen bij de partij waar ik vaak mee samenwerk.

Maatwerk vanaf €365,- incl.btw*

Advies op maat

Uiteraard kan het voorkomen dat zowel het complete interieuradvies als 'Advies on the spot' niet helemaal bij jouw huidige situatie past. Mocht dit het geval zijn dan kunnen we jouw specifieke situatie en wensen bespreken tijdens een kennismakingsgesprek en ontvang je van mij een offerte op maat. Hierbij kun je denken aan maatwerk meubels, een interieuradvies voor een gehele woning, kantoor of juist hulp bij de uitvoering van een ontvangen advies.

Gelijk een afspraak inplannen? Neem dan hier contact met me op!

*Bovengenoemde prijzen zijn exclusief €0,21 reiskosten per km

Binnenhuisarchitect Schiedam, Interieurstylist schiedam , interieuradvies Rotterdam, Den-Haag, wassenaar, delft, rijswijk, vlaardingen, maassluis
Kleuradvies Schiedam Rotterdam Den-Haag Wassenaar Rijswijk Delft Hillegersberg Vlaardingen Maassluis
bottom of page