top of page

OVER

Na het afronden van mijn studie aan de Willem de Kooning in Rotterdam was mijn eigen interieur ontwerpbureau een feit. Naast het ontwerpen van interieurs ben ik werkzaam geweest bij het Deense designmerk HAY waar ik veel kennis heb opgebouwd over materialen, styling en design. Inmiddels werk ik alweer een aantal jaar fulltime met heel veel plezier aan diverse interieur projecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers vanuit mijn kantoor in Schiedam.

 

Interieur ontwerpen van mijn hand zijn te herkennen aan het kleurgebruik, contrasten in stijlen en materialen, onverwachte combinaties en bevatten vooral een flinke dosis lef! Mijn voornaamste doel is om dat ‘wow-gevoel’ te creëren wanneer je je eigen woning binnen stapt. Door goed te luisteren en samen te werken met mijn opdrachtgevers wordt het eindresultaat altijd een weerspiegeling van de wensen van de bewoners en is elk project uniek, tijdloos en persoonlijk.

Naast mijn werk als interieurontwerpster ben ik sinds begin 2024 ook gekozen als officieel kleuradviseur voor Flexa Nederland in de regio Zuid-Holland.

 

Heb je een vraag voor mij of wil je direct een intake gesprek inplannen

Sofie Kienhuis
Logo_Flexa_Kleuradviseur_cmyk_DEF Liggend-03.png
bottom of page