top of page

REVIEWS

"Wat had ik zonder Sofie gemoeten! 

 

Vanaf het eerste moment neemt Sofie je mee in het hele proces. Ze luistert goed naar de wensen, en neemt je mee in elke stap om verschillende keuzes te bespreken en te adviseren. 

 

En dan de eindpresentatie … om blij van te worden! Het is een goodiebag met staaltjes en stoffen, en een mooi weergegeven boek inclusief een compleet product suggestie lijst (inclusief alternatieve opties). Niet alleen leuk om te hebben, maar zeker een handige checklist. 

 

Mijn nieuwbouwhuis is amper begonnen met bouwen, maar digitaal woon ik er al met heel veel plezier! "

L. Chu

"We zijn heel blij met het interieuradvies dat we van Sofie hebben gekregen!

We vonden het erg lastig om onze plannen en ideeën concreet te maken en Sofie heeft dit perfect voor ons vertaald en gevisualiseerd naar een mooi en inspirerend interieurontwerp."

Fam. Dupon

"Wij zijn enorm blij met het advies van Sofie.  Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd en dit duidelijk in haar tekeningen weergegeven. Door deze tekeningen mee te nemen naar diverse winkels is het makkelijker een keuze te maken.

 

Door het advies wat wij hebben gekregen is een planning van de verbouwing een stuk overzichtelijker geworden!"

Fam. van Hassel

"We hebben geweldige en verassende ontwerpen/adviezen voor de verbouwing van onze badkamer en keuken ontvangen van Sofie met werkelijk prachtige materialen.

 

De keuken is hiermee al fantastisch mooi geworden, zo blij mee! Binnenkort starten de werkzaamheden voor de badkamer. Ook hier zijn we heel benieuwd naar het eindresultaat."

G. de Jong

"Sofie heeft mij enorm geholpen met het opnieuw inrichten van mijn woonkamer en nieuwe keuken. 

Doordat de openhaard met schouw is weg gehaald én er een aanbouw in de maak is, is er veel ruimte bij gekomen. 

 

Met Sofie haar hulp is het één mooi geheel geworden qua kleuren en met als pronkstuk straks de nieuwe keuken met kookeiland!"

S. Verduijn

"Sofie houdt zich aan de afspraken en ik vind haar een hele goede interieurtovenaar. Zij geeft eerlijk aan als een idee niet goed passend is en ze laat dit dan ook uitgebreid zien in de ontwerpen. Ik beveel haar zeker aan en met de ideeën om bepaalde meubels in het nieuwe interieur mee te nemen, is de investering snel terugverdiend. Ik zou haar zeker opnieuw benaderen om een ontwerp te laten maken.

M. de Bresser

Super blij met Sofie haar hulp bij het opnieuw indelen en inrichten van onze woning. Ze werkt heel snel, speelt helemaal in op je wensen en behoeften en komt ook echt met extra ideeën of suggesties. In ons geval nogal een complexe situatie: van 2 woningen, 1 woning maken. Zie dat maar eens als 1 mooi geheel te krijgen. Maar dat is 100% gelukt. We zouden Sofie aan iedereen aanraden! Nogmaals dank.

S.Pilkes

"Wat een mooi ontwerp is er gemaakt voor de kantine van ons bedrijfspand.

Stoer maar toch huiselijk, precies zoals wij het wilden hebben.

Alles is compleet aangeleverd wat heel fijn werkt bij het maken van de kantine."

Datacool

"Sofie hebben wij ingeschakeld voor een compleet interieur ontwerp van onze woonkamer.

Onze smaken zijn nogal verschillend maar door samen te werken met Sofie zijn we snel tot een supermooi ontwerp gekomen.

Wat is het fijn om met haar samen te werken! Ze luistert goed, is praktisch, creatief en vakkundig. Het is erg fijn om het uit handen te geven aan Sofie. Zij zorgt voor compleet advies dat tot in de puntjes is verzorgd.

Dat scheelt ons veel tijd en discussie. Wij zouden dit iedereen aanraden die gaat verbouwen!"

M. Klapwijk

"Al een tijdje voelde ons huis niet als een knus en warm huis. Veel kille kleuren. Vervolgens ben ik via internet op zoek gegaan naar interieur advies. Ik kwam al snel op de website van Sofie terecht. Ik stuurde haar een mailtje en al snel kreeg ik reactie. Sofie was al gelijk enthousiast via de mail. Al snel plande we een afspraak. Sofie kwam bij ons thuis en had haar huiswerk al goed gedaan. Samen liepen we door t huis. Ik kon al mijn vragen stellen aan haar, niets was te veel. Zij luistert goed naar je wensen maar komt zelf ook met goede ideeën. Ook is ze eerlijk wanneer zij denkt dat kleuren niet bij elkaar passen of materialen.

 

Mochten we weer interieur advies nodig hebben, dan zou ik zeker weer gaan voor Sofie! Ik zou haar aan iedereen adviseren."

Fam. Schlagwein

bottom of page