top of page

MAATWERK ADVIES 
 

Maatwerk is een unieke en persoonlijke manier om je interieur een upgrade te geven. Het kan dat ene ongebruikte hoekje een nieuwe functie geven of het creëert een optimale opberg oplossing in een kleine ruimte. Wanneer je kiest voor maatwerk, dan kies je ook voor kwaliteit. Een meubel dat tot in de puntjes speciaal voor jou en je woning is ontworpen en gerealiseerd wordt door een vakman.

WERKWIJZE

Een maatwerk advies start altijd met een uitgebreide intake bij je thuis. Ik kom de situatie bekijken, maten inmeten en we bespreken alle mogelijkheden met elkaar door. Naar aanleiding van jouw wensen en ideeën ga ik van start met de schets fase. 

Tijdens de schetsfase ga ik op basis van de door jouw aangeleverde inspiratie beelden van start met het ontwerp. Ik maak altijd 2 of meer verschillende meubelopties en deze zullen we tijdens een online tussen presentatie met elkaar bespreken. Tijdens dit tussenmoment kun je mij feedback geven en is er nog alle mogelijkheid om dingen aan te passen of te veranderen. 

Hierna ga ik het ontwerp definitief voor je uitwerken in een document met alle maatvoeringen. Ik verzamel zo veel mogelijk materialen en ik creëer een foto realistisch beeld van het meubel. Dit kom ik vervolgens allemaal bij je thuis presenteren. Na afloop heb je een mooi document inclusief technische tekeningen die je kunt opsturen naar een meubelmaker. Ook vraag ik altijd een vrijblijvende offerte voor je aan bij een meubelmaker waar ik zelf graag mee samenwerk. Op deze manier heb je direct een betrouwbare partij om mee samen te werken maar ben je nog steeds vrij om zelf offertes aan te vragen bij meubelmakers. 

Bij maatwerk advies ontvang je concreet van mij;

  • Uitgebreide intake op locatie

  • Uitnodiging voor een gezamenlijk Pinterest bord waar we samen toegang toe hebben

  • Digitale tussenpresentatie om de schetsen te bespreken

  • Digitaal einddocument bij je thuis gepresenteerd met behulp van materiaal stalen 

  • Vrijblijvende offerte van een betrouwbare meubelmaker waar ik vaak mee samenwerk

KOSTEN

De kosten voor maatwerk advies hangen altijd af van de grootte van het meubel, maar starten altijd bij een bedrag van €425,- incl. BTW*

*Bovengenoemde kosten zijn exclusief reiskosten van €0,23 per km

VOORBEELD MAATWERK ADVIES

Maatwerk advies woning Schiedam
bottom of page