top of page

WONING HILLEGERSBERG

INFO

Dit interieurontwerp heb ik mogen maken voor een jaren 30 woning in Hillegersberg, Rotterdam. De woning heeft veel klassieke elementen en de wens van de klant was om het geheel wat moderner te maken zonder deze klassieke elementen te elimineren.

 

De muur tussen de keuken is doorgebroken waardoor we ruimte hebben gemaakt om een moderne keuken te creëren die de eetkamer en de keuken met elkaar verbindt. Er is gekozen voor een licht kleurenpalet met natuurlijke materialen. Door voor contrast te zorgen tussen de materialen in de verschillende oppervlakten hebben we een spanning weten te creëren die er voor zorgt dat het ontwerp niet saai aanvoelt. In de woonkamer hebben we wat meer power toegevoegd door het kleurenpalet warmer te maken. Zo is er een structuur behang toegepast op een van de muren en is er gekozen voor een oud roze bank.

 

De maatwerk kast die een verlenging is geworden van de ensuite kasten kan met panelen gesloten worden zodat de werkplek met alle apparatuur niet continue zichtbaar hoeft te zijn. 

ADVIES VORM
Compleet interieuradvies

LOCATIE
Rotterdam

JAAR
2022

STIJL
Klassiek, mid century modern

bottom of page