top of page

HISTORISCHE WONING SCHIEDAM

INFO

Dit ontwerp voor een pand in het historische stadscentrum van Schiedam bevat veel warme kleuren en materialen. Een pand uit 1906 waar helaas niet veel van de originele details meer in zaten. Om het huis weer zo veel mogelijk terug te brengen naar zijn originele staat, hebben we gekozen voor een klassieke stijl met hier en daar wat moderne elementen.

 

De klassieke keuken met moderne details is de binnenkomer van de woning. Er zijn authentieke waaltjes toegepast op de vloer en er is voor een mooie, warme wijnrode kleur gekozen voor de keuken frontjes. Om de warme kleur van de frontjes in balans te brengen hebben we gekozen voor een Arabescata Corchia marmeren aanrechtblad met een messing patina kraan. Het geheel wordt afgemaakt door het maatwerk wat aan beide kanten van de keuken is toegepast. Een bankje om te genieten van het uitzicht over de gracht en een extra opbergkast die tevens dient als koffie barretje.

In de woonkamer vormt de mosgroene maatwerkkast het middelpunt van de zithoek. Om de kast het middelpunt van de ruimte te laten zijn hebben we de wanden en de meubels er omheen rustig gelaten in zowel kleur als materiaal en print. De mooie, eiken houten vloer heeft een brede plank en doet de ruimte optisch verlengen. 

Materialen keuken

ADVIES VORM
Compleet interieuradvies

LOCATIE
Schiedam

JAAR
2023

STIJL
Klassiek, mid century modern, kleurrijk

bottom of page