top of page

KLEURRIJKE WONING ROTTERDAM

INFO

Dit kleurrijke ontwerp heb ik mogen maken voor een jong stel die een kluswoning hebben gekocht in Rotterdam, Feyenoord. Het hele huis gaat aangepakt worden en ik heb voor de volledige woning een interieurplan gemaakt. Ik kreeg als ontwerper de vrije hand met als enige wens dat ze graag een kleurrijk interieur wilden hebben dat vooral niet standaard aanvoelt.

 

Dit hebben we onder andere weten te bereiken door het ontwerpen van veel maatwerkkasten, een maatwerkkeuken, maatwerk stalen deuren en maatwerk tegels die het hele huis een tijdloze en unieke uitstraling gaan geven. Het aardse kleurenpalet met roze tinten hebben we doorgetrokken van de begane grond naar de 1e verdieping. De Hal creëert direct een "wow-effect" wanneer je binnen komt door het patroon en de kleuren van de maatwerk tegels en de mooie, gele maatwerk garderobe kast. 

Om de rechte lijnen van de woning wat zachter te maken hebben we gewerkt met ronde vormen en afwerkingen. Dit is onder andere terug te zien in het maatwerk, de meubels en de verlichting door de hele woning. De paars/rode trap vormt een kleurrijk middelpunt in de woning die helemaal doorloopt van de begane grond naar de 2e verdieping. 

ADVIES VORM
Compleet interieuradvies 

LOCATIE
Rotterdam, Feyenoord

JAAR
2023

STIJL
Modern, kleurrijk, eclectisch, 
Scandinavisch

bottom of page