top of page

JAREN 30 WONING IN DEN-HAAG

INFO

 

Dit interieurontwerp heb ik mogen maken voor een jong gezin met een jaren 30 woning in Den-Haag. De wens was een luxe en warm interieur waarbij alle ruimtes met elkaar verbonden zijn. Door de originele, oude elementen had het huis een goede basis om mee van start te gaan die pasten bij de gewenste stijl. 

Verschillende tinten groen zijn door het gehele ontwerp terug te vinden die de rode draad vormen in het ontwerp. In de speelkamer hebben we voor een krachtige groen gekozen voor de maatwerkkast in combinatie met een mooi panorama behang. Het bureau wordt zo gemaakt dat het mee kan groeien met de kinderen en het blad in hoogte versteld kan worden. 

De groene kleuren worden in de eetkamer doorgetrokken in de stoelen en het op gemaakte barmeubel krijgt een bont en uniek marmeren blad zodat het de eyecatcher wordt van de ruimte. De grote eettafel van 320 x 120 cm zorgt voor genoeg zitplekken om te entertainen en geeft een goeie, natuurlijke invulling aan de ruimte. De nieuwe glazen deuren naar de speelruimte zorgen ervoor dat de ruimte afgesloten kan worden, maar toch verbinding geven met de eetkamer en keuken.

In de woonkamer hebben we 2 losse zitplekken gecreëerd om zo een mooie invulling te geven aan de uitbouw die nu niet goed werd gebruikt. De maatwerkkast in een vergrijsde groen met verlichting zorgt voor warmte en de hanglamp met glazen bollen zorgt ervoor dat je oog gelijk naar deze hoek getrokken wordt. Het lage tv-meubel zorgt ervoor dat de lambrisering goed zichtbaar blijft en vormt me zijn strakke lijnen een mooi contrast met de klassieke sierlijsten. 

plattegrond_edited.jpg

ADVIES VORM
Compleet interieuradvies 

LOCATIE
Den-Haag

JAAR
2024

STIJL
Hotel chic, luxe, kleurrijk, eclectisch 
 

bottom of page