top of page

LUXE VILLA WASSENAAR

INFO

Deze keuken en eetkamer hebben we ontworpen voor een nieuwbouw villa in Wassenaar. De wens van de klant was een warme, kleurrijke keuken en eetkamer waarbij je dat wow-gevoel krijgt en die vooral niet standaard is.

 

Het eiland vormt het middelpunt van de keuken en is afgewerkt met een marmeren blad met blauw en terra tinten er in verwerkt. De blauwe keukenachterwand zorgt voor een stukje power en lef waarbij het linnen behang op alle wanden voor de verbinding van de ruimte zorgt. Het ontbijthoekje met maatwerkbank en kussens in diverse stoffen en prints zorgen voor een informele en uitnodigende sfeer. 

De kleuren van de keuken hebben we als rode draad doorgetrokken naar de eetkamer en toegepast in andere materialen, tinten en afwerkingen. Ook hier zorgt het behang op de wanden voor verbinding en de blauwe ensuite kasten zorgen er voor dat je oog gelijk naar die wand van de kamer getrokken wordt. Door het gebruiken van verschillende luxe materialen en afwerkingen krijgt dit ontwerp de warme, chique en uitnodigende uitstraling waar de klant naar op zoek was.

ADVIES VORM
Compleet interieuradvies

LOCATIE
Wassenaar

JAAR
2023

STIJL
Klassiek, landelijk, modern, luxe

bottom of page