top of page

Gezinswoning Rotterdam Feyenoord

Dit kleurrijke project vol met maatwerk wordt eind 2023 gerealiseerd in Rotterdam Feyenoord. Het volledige huis gaat op de schop waardoor er veel ruimte was voor eigen invulling van de woning.De enige wens van de jonge bewoners was een kleurrijk ontwerp dat vooral niet standaard of trendy aanvoelt. Verder kreeg ik de vrije hand in het ontwerp waarbij ik met behulp van maatwerk op vrijwel alle verdiepingen een unieke invulling heb kunnen geven aan de ruimte.


Maatwerk

Zo komt er onder andere een maatwerk keuken, een eettafelbank, een ondiepe display kast van ruim 6 (1!) meter hoog, voorraadkasten, een boekenkast en uiteindelijk nog een haardmeubel. Er wordt ook een op maat gemaakte glazen tussenwand geplaatst die de eetkamer van de hal scheidt. In de hal hebben we een grafische tegel ontworpen die gelijk voor een "wow- factor" zorgt wanneer je de woning binnenstapt.


Kleurgebruik

Om warmte toe te voegen aan het ontwerp zonder dat dit overheersend wordt, hebben we ervoor gekozen om de kleur Skimming Stone van Farrow & Ball toe te passen op alle wanden in de woning. Door deze neutrale basis werden we vrijer in het gebruik van kleuren en patronen in de meubels en het maatwerk. Terracotta, poeder roze, zalm en diverse aardse tinten voeren de boventoon in het ontwerp en komen ook weer terg op de 1e verdieping.


Het kantoor en de slaapkamer hebben een ander kleurenpalet gekregen waardoor je als het ware in een andere wereld stapt en je wordt omarmt door de warme kleuren op de wanden en het plafond.

Comments


bottom of page