top of page

SAMENGEVOEGDE WONING ALBLASSERDAM

INFO

 

Dit ontwerp heb ik mogen maken voor een gezin dat twee jaren 30 woningen gaat samenvoegen tot één woning in Alblasserdam. De wens van de klant was een stoer maar zacht interieur met een duidelijke rode draad.

 

Dit hebben we bereikt door het creëren van verschillende hoekjes in de grote ruimte. Door de bank in het midden van de kamer te plaatsen wordt de zithoek intiemer en is er een automatische scheiding ontstaan tussen de zit- en eethoek. De glazen wand zorgt er voor dat de kinderhoek wordt gescheiden van de zithoek maar dat er wel transparantie blijft. De tegels achter de haard komen terug in het maatwerkbankje in de erker en de blauwe lambrisering in de eethoek zorgt er voor dat de keuken verbonden wordt met de eethoek en dat de hoogte optische hoger wordt in verband met het verlaagde plafond. 

Het stoere staal van de steunbalk hebben we terug laten komen in de onderstellen van de meubels en de glazen scheidingswand. Door het gebruiken van zachte materialen zoals wol in het vloerkleed en de bank wordt het geheel niet te stoer en voelt het ontwerp warm en gezellig aan. 

Plattegrond woning Alblasserdam

ADVIES VORM
Compleet interieuradvies 

LOCATIE
Alblasserdam

JAAR
2023

STIJL
Industrieel, Scandinavisch
 

REVIEW KLANT

"Super blij met Sofie haar hulp bij het opnieuw indelen en inrichten van onze woning. Ze werkt heel snel, speelt helemaal in op je wensen en behoeften en komt ook echt met extra ideeën of suggesties. In ons geval nogal een complexe situatie: van 2 woningen, 1 woning maken. Zie dat maar eens als 1 mooi geheel te krijgen. Maar dat is 100% gelukt. We zouden Sofie aan iedereen aanraden! Nogmaals dank."

bottom of page