top of page

SCANDINAVISCH INTERIEUR BERGSCHENHOEK

INFO

Dit interieurontwerp heb ik mogen maken voor een woning in Bergschenhoek. Eerder heb ik al het bedrijfspand mogen ontwerpen voor deze klant en na een tevreden resultaat hebben ze gevraagd of ik een ontwerp kon maken voor hun eigen woning. De wens was een fris, Scandinavisch interieur met hier en daar wat stoere elementen.

 

Voor dit ontwerp hebben we de keuken verplaatst naar de voorkant van de woning. Omdat er vaak visite over de vloer komt was er vraag naar genoeg zitplekken in de keuken met het liefste een barretje erbij. Door het verplaatsen van de keuken naar de voorkant hebben we meer ruimte weten te creëren voor opbergen maar ook voor een barretje. 

De steunbalk in de wand bij de zithoek hebben we positief weten te gebruiken in het ontwerp omdat het een automatische scheiding vormt tussen het tv meubel en de haard. Op deze manier zijn er twee aparte hoekjes gecreëerd die door het kleurgebruik toch bij elkaar horen. Bij de haard hebben we een extra zitplekje gecreëerd waar de kinderen lekker languit kunnen liggen om bijvoorbeeld te gamen. 

ADVIES VORM
Compleet interieuradvies

LOCATIE
Bergschenhoek

JAAR
2023

STIJL
Scandinavisch, stoer, modern


REVIEW

"Sofie hebben wij ingeschakeld voor een compleet interieur ontwerp van onze woonkamer.

Onze smaken zijn nogal verschillend maar door samen te werken met Sofie zijn we snel tot een supermooi ontwerp gekomen. Wat is het fijn om met haar samen te werken! Ze luistert goed, is praktisch, creatief en vakkundig. Het is erg fijn om het uit handen te geven aan Sofie. Zij zorgt voor compleet advies dat tot in de puntjes is verzorgd. Dat scheelt ons veel tijd en discussie. Wij zouden dit iedereen aanraden die gaat verbouwen!"

bottom of page