top of page

WERKWIJZE

Elk interieur van mijn hand is ontworpen voor, maar ook door de opdrachtgever. Het ontwerpen van jouw droomhuis, kantoor, restaurant of winkel doen we samen. Jij weet als geen ander hoe je van de ruimte(s) gebruik maakt, welke spullen een emotionele waarde hebben en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Aan mij de taak om dit te vertalen in een mooi en inspirerend ontwerp!

1|Kennismaking

Een interieuradvies begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen, bespreken we gelijk de desbetreffende ruimte(s) en hebben we het over je stijl en wensen. Waar loop je tegen aan? En wat hoop je te bereiken?

2|Offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvang je een offerte op maat met daarin duidelijk beschreven welke werkzaamheden ik voor je kan verrichten en wat de totale kosten hiervan zullen zijn. Mocht je na ons kennismakingsgesprek nog net zo enthousiast zijn, dan ga ik na akkoord op de offerte voor je aan de slag!

3|Ontwerpfase

Alle informatie die ik heb verzameld ga ik uitwerken in een moodbaord, een plattegrond met een nieuwe indeling en in een kleur- en materialen plan. Deze bespreken we met elkaar voordat ik het ontwerp definitief voor je ga uitwerken. Op deze manier weten we zeker dat we in de juiste richting zitten en dat het uiteindelijke ontwerp helemaal bij je past.

 

4|Eindpresentatie

Het eindontwerp kom ik bij je thuis presenteren met behulp van plattegronden, 3D beelden van de ruimte en kleur- en materiaal stalen. Na deze presentatie heb je alle informatie in huis om direct met jouw persoonlijke advies aan de slag te gaan! Mocht je besluiten dat je toch nog wel wat extra hulp kunt gebruiken bij de uitvoering, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. 

Benieuwd naar de verschillende opties en tarieven? Klik dan hier.

sofie_byjessicavosman-7.jpg
bottom of page