top of page

AANBOD INTERIEURADVIES

Elk interieur van mijn hand is ontworpen voor, maar ook door de opdrachtgever. Het ontwerpen van jouw droomhuis, kantoor, restaurant of winkel doen we samen. Jij weet als geen ander hoe je van de ruimte(s) gebruik maakt, welke spullen een emotionele waarde hebben en waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Aan mij de taak om dit te vertalen naar een mooi en inspirerend ontwerp! Ik bied een aantal vormen van interieuradvies aan waarover ik je meer vertel op onderstaande pagina's. 

"'Een persoonlijk interieur is een weerspiegeling van wie jij bent.

Ik kijk niet graag naar trends of 'wat hoort' maar ga echt voor een persoonlijk plan wat helemaal bij jou past'"

Aanbod Interieuradvies

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hoe lang ben je gemiddeld bezig met een interieuradvies? (gebaseerd op een woonkamer met aangrenzende keuken)

Het maken van een interieurontwerp duurt bij aanvang van het project ongeveer tussen de 3 a 4 weken. Dit hangt onder andere ook af van de snelheid waarmee afspraken met de klant ingepland kunnen worden, de grootte van het project, de snelheid waarmee materialen en stalen arriveren en mijn lopende agenda.

Op voorhand wordt besproken met elkaar op welk termijn ik kan gaan starten met het ontwerpen van het advies. Afhankelijk van mijn agenda kan ik meestal binnen een maand van start gaan.

Kunnen er tijdens het ontwerpproces nog onverwachte kosten bijkomen?

Nee, de prijs die ik communiceer met jullie via de offerte is een vaste prijs. Enkel de reiskosten zitten hierbij niet inbegrepen en eventuele extra diensten die tijdens het ontwerpproces worden aangevraagd door de klant. 

Kunnen er extra tussenmomenten ingepland worden tijdens het proces?

Ja, dit kan. Standaard krijg je per ontwerp 2 tussenmomenten om het ontwerp te bespreken. Mocht het blijken dat jullie behoefte hebben aan meer tussenmomenten dan kunnen deze altijd ingepland worden. Hier worden wel extra kosten voor in rekening gebracht. Per extra tussenmoment zijn deze kosten €85,- incl. btw per uur. 

Hoe bepaal je het budget voor de verbouwing en het interieurontwerp?

Maak hiervoor eerst een overzicht van alle punten die jullie willen aanpakken in de woning. Split dit overzicht vervolgens in categorieën zoals bijvoorbeeld; verbouwingskosten, meubels, verlichting, aannemer en interieurontwerper. Het is ook handig om onderscheid te maken tussen kosten en uitgaven die meer spoed of voorrang hebben. Hebben jullie bijvoorbeeld een nieuw huis gekocht waarvan de keuken echt gelijk aangepakt moet worden, dan is het logisch dat hier een groter bedrag voor wordt gereserveerd in het budget. Stel jullie hebben een totaal budget van 30.000 voor de beneden verdieping (woonkamer + keuken en eethoek). In principe is dit een mooi bedrag, maar wanneer hier ook nog de kosten voor een aannemer en een nieuwe keuken vanaf moeten dan hou je nog maar weinig over voor de meubels, verlichting en accessoires. Het is daarom slim om een verbouwingsbudget te hebben EN een meubel, accessoire en verlichting budget. Als we het hebben over het laatste dan kom je in boven genoemde situatie al heel ver met een budget van ongeveer 10.000 euro. 

bottom of page