top of page

ZUIDERZIEKENHUIS ROTTERDAM

INFO

Voor deze gehele woning in het voormalig Zuiderziekenhuis in Rotterdam Zuid heb ik een interieurontwerp mogen maken. Voor het ontwerp kreeg ik vrijwel de vrije hand met als enige opmerkingen dat het een warm, uitnodigend en niet te donker geheel moest worden.

 

De basis in dit interieur heb ik qua kleuren rustig gehouden waardoor we voor de keuken en de meubels wat donkerdere kleuren konden kiezen. Om het plafond van bijna 4 meter te benadrukken heb ik in de keuken wandplanken ontworpen die tot het plafond lopen. Omdat de woning verder diep maar niet breed is heb ik gekozen voor veel zwevende elementen zoals de keuken en de wandkasten.

 

De authentieke bakstenen muur voegt veel warmte en structuur toe in het ontwerp waardoor ik de rest van de muren rustig heb gehouden. De zachte, natuurlijke materialen zoals wol en hout geven het ontwerp intimiteit.

Plattegrond

ADVIES VORM
Compleet interieuradvies

LOCATIE
Rotterdam

JAAR
2021

STIJL
Klassiek, mid century modern

REVIEW KLANT

"Wat had ik zonder Sofie gemoeten! 

 Vanaf het eerste moment neemt Sofie je mee in het hele proces. Ze luistert goed naar de wensen, en neemt je mee in elke stap om verschillende keuzes te bespreken en te adviseren. En dan de eindpresentatie … om blij van te worden! Het is een goodiebag met staaltjes en stoffen, en een mooi weergegeven boek inclusief een compleet product suggestie lijst (inclusief alternatieve opties). Niet alleen leuk om te hebben, maar zeker een handige checklist. 

 

Mijn nieuwbouwhuis is amper begonnen met bouwen, maar digitaal woon ik er al met heel veel plezier! "

bottom of page