top of page

LUXE BADKAMER DEN-HAAG

INFO

Deze mooie badkamer heb ik mogen ontwerpen voor klanten in Den-Haag. De wens van de klant was een warme en luxe badkamer die ruimtelijk aanvoelt.

 

Aangezien de badkamer niet heel ruim is, heb ik in het ontwerp geprobeerd zo veel mogelijk ruimte te besparen om de badkamer optisch groter te doen lijken. Zo hebben we gekozen voor een ronde, losstaande wasbak en een zwevend badkamer meubel die het ontwerp licht en ruim doen aanvoelen. De minimale glazen douchewand is enkel bevestigd aan de muur met de douchekop van Agape waardoor deze lijkt te zweven. Het mooie sanitair en de tegels van Salvatori Official stelen de show en hebben deze ruimte omgetoverd tot een spa-waardige badkamer. 

ADVIES VORM
Compleet interieuradvies

LOCATIE
Den-Haag

JAAR
2021

STIJL
Luxe, modern


REVIEW KLANT

"We hebben geweldige en verassende ontwerpen/adviezen voor de verbouwing van onze badkamer en keuken ontvangen van Sofie met werkelijk prachtige materialen.

De keuken is hiermee al fantastisch mooi geworden, zo blij mee! Binnenkort starten de werkzaamheden voor de badkamer. Ook hier zijn we heel benieuwd naar het eindresultaat."

bottom of page